• Smart Delivery
  0 reviews

 • Suntem ca ceilalti, dar facem lucrurile altfel : REPEDE SI BINE ! Nu ne pricepem ca toti la fotbal, politica si agricultura, dar ne pricepem ca foarte putini la LIVRARI CALITATIVE SI PROMPTE IN TIMP RECORD !

  Pornind de la acest slogan o echipa de profesionisti tineri si dinamici va sta la dispozitie NON – STOP pentru a va prelua si onora comenzile dumneavostra in cel mai scurt timp .

  Oferim servicii de curierat express in regim de urgenta cat si normal, comisioane, cumparaturi la domiciliu, plati facturi, transport express intern si international, remorcari auto.

  Noi va transportam coletele sau corespondenta intre sediile dvs., catre colaboratori sau diferite institutii publice , va efectuam cumparaturile, va platim facturile, stam la cozi , livram cadouri si flori pentru dvs., va rezolvam comisioanele, transportam express intern si international oferindu-va astfel mai mult timp liber pentru afaceri si familie.

  Cunoscand istoricul adevar Timpul inseamna bani si stiind ca in zilele noastre este foarte limitat si pretios oferim cel mai scurt timp de ridicare si livrare din Romania .

 • PHOTO GALLERY

 • reviews

  0.0
  (0 reviews)

  Give us a rating