• Viniloteca
  2 reviews

 • Despre noi:

  • Audiophilia – am extrapolat, da! Adică avem viniluri / plăci / discuri – se pot atinge, asculta tare sau la căşti, vi le putem recomanda şi, bineînţeles, le puteţi cumpăra.

  De ce? Pentru că nu există un loc permanent în Timişoara de unde să cumperi viniluri, unde să le poţi asculta înainte de a le duce acasă, unde poţi să le deschizi şi să te uiţi la copertă şi inner sleeve, şi unde ţi se pot recomanda artişti în funcţie de gusturile tale.

  Începem cu viniluri second hand ca şi format, dar first hand ca şi calitate a conţinutului şi formei. Vrem ca pe viitor să aducem şi viniluri noi de la case de discuri atent selectate. Vom avea şi releasuri proprii. Promitem!

  • Craft Beer and Coffee. Bere produsă de marile concerne pentru gustul maselor? Nu la noi! Noi avem bere artizanală – de la noi şi de la ei. Clinica de Bere, Zăganu, dar şi Mikkeller, To Øl, Nøgne Ø, De Molen, De Ranke, ş.a.m.d. Loturi mici, calitate mare, gust grozav.

  Cafeaua? Braziliană, ethiopiană, mexicană, „produsă” de Paradoxurus Hermaphroditus (civeta de palmier adică, nu e maimuţă cum credeam?!)? Din nou, nu la noi! Folosim cafea Arabica şi accentul îl punem pe meşteşugul preparării.

  Starul este Ellinikos kafes – adică ne bazăm pe cafeaua grecească. Dacă o bei zilnic, o să trăieşti cât icarienii. Autorii studiului publicat în revista Vascular Medicine (exclus „cercetători americani”) cred că o ceaşcă de cafea grecească fiartă este ceea ce îi face pe icarieni mai sănătoşi. Q.E.D.

  • Musical Alchemy. Am descoperit piatra filozofală? Nu, dar lucrăm la asta. Vom organiza evenimente în spaţiul VINILOTECA – de la lansări de discuri, sesiuni de discuţii cu trupe, semnări de autografe, scurte concerte acustice, serate tematice, până la seri liniştite şi şezători.

  Pe lângă asta, vom colabora şi cu alţi parteneri/locaţii şi vom face concerte si party-uri. Şi bineînţeles, cum am anticipat deja, vom avea releasuri proprii. Aşa că lăsaţi colaboratorii să vină la noi. Mergem şi noi la ei.

  Avem şi Wi-Fi, Hi-Fi şi Sci-Fi! O să avem şi POS după un timp.

 • reviews

  5.0
  (2 reviews)

  Give us a rating


  Rene Tijs
  10 November 2017
  5
  Relax atmosphere, nice owner. Good cup of coffee!


  Lucian Linte
  6 June 2015
  5