• Mark It
  0 recenzii

 • Principalele beneficii pentru studenti sunt urmatoarele: sansa de a castiga internship-uri si joburi in diferite companii de marketing si IT, posibilitatea de a se face cunoscuti si ocazia de a participa la o competitie unica!

  Companiile vor beneficia de studenti competenti pe care ii pot angaja in echipa lor, sansa de a deveni mai cunoscute si recrutare cu cost 0 !
  Mission
  Să ne cireșim împreună, am zis!
  Una este marketingul și cealaltă IT-ul. Amândouă formează markIT-ul.
  Proiectul markIT, după cum îi spune și numele îmbină două domenii aparent diferite, dar care, credeți-ne, pot fuziona de minune împreună. Grupul țintă al acestui proiect este format din trei părți: studenți, profesori și mediul de business. Pe de o parte, studenții vor avea parte de un cadru optim pentru dezvoltarea și implementarea unui proiect, vor fi instruiți de mentori specializați pe fiecare domeniu în parte și vor avea posibilitatea să activeze într-o multinațională. Profesorii reprezintă partea intermediară dintre studenți și mediul de afaceri, fără de care proiectul nu ar putea fi realizabil.
  Pentru că ne place atât de mult ideea acestui proiect, am facut și un eveniment-competiție,( 18-26 mai, Universitatea de Vest) cu tot ce trebuie, unde invităm toți studenții, profesorii și oameni din câmpul muncii, ca să le oferim și lor din plăcerea noastră. Noi nu suntem niște oameni egoiști, să știți!

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie