• Pensiunea Timișoara
  0 recenzii

 • Pensiunea Timișoara dispune de 36 de locuri de cazare în Timișoara în camere duble. Camerele dispun de TV, cablu TV, conexiune Internet wireless, baie proprie, aer condiționat.

  Aflată la 5 minute de Gara de Nord Timișoara și la 30 de minute de Aeroportul Timișoara, Pensiunea Timișoara oferă pe lângă cazare în Timișoara în condiții de confort și relaxare optime și mâncare din bucătăria românească și internațională, astfel încât zilele petrecute în Timișoara la pensiunea noastră să vă facă să reveniți oricând cu plăcere.

  Restaurantul nostru din Timișoara dispune de o capacitate de 150 de locuri în două săli. Pentru organizări de evenimente speciale în Timișoara, cum ar fi nunți, botezuri, recepții sau aniversări, punem la dispoziția dumneavoastră experiența și profesionalismul unei echipe de bucătari și ospătari. Cele mai rafinate gusturi în materie de gastronomie vor fi satisfăcute de meniul diversificat pe care îl aveți la dispoziție.

  Vino la noi! Ai micul dejun inclus în preț și, pe deasupra, la Restaurantul Pensiunii poți mânca ce-ți dorește inima sau meniul zilei (2 feluri+apă+desert) la doar 14,5 RON/meniu, dacă mai ești în Timișoara între orele 11.00 și 17.00.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie