• Tonik Gym
  2 recenzii

 • Sala de bodybuilding, fitness şi aerobic, cu 800 de mp amenajaţi cu aparatură premium, care îţi oferă posibilitatea antrenării fiecărei grupe musculare în parte. Instructori specializaţi care concep programe personalizate de antrenament şi nutriţie. Sala aerobic de 120 mp, instalaţie separată de sunet, instalaţie recirculare aer, oglinzi. Sauna, care te ajută să ai un metabolism bun, să elimini sarea şi toxinele din organism şi care alungă orice urmă de oboseală. Bar sportiv cu suplimente proteice pentru arderea grăsimilor, băuturi racoritoare şi energizante.

  Exerciţiul fizic şi o alimentaţie echilibrată echivalează cu starea de bine şi frumuseţea, de aceea am creat Tonik Gym pentru toate vârstele, pentru amatori şi profesionişti. Aici găseşti tot ce ai nevoie, indiferent care sunt obiectivele tale: slăbire, creştere în masă musculară, performanţă sportivă sau doar relaxare. Mai mult decat un club de fitness, Tonik Gym este un loc de socializare şi bună dispoziţie.

  Pe voi, cei care vreţi să trăiţi sănătos şi să aveţi un corp de invidiat, vă invităm să vedeţi atmosfera, spaţiul generos pe care l-am creat şi aparatura premium cu care am dotat sala.

 • recenzii

  5.0
  (2 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Arnold Mitrică
  12 Martie 2015
  5


  Oana Mmo
  22 Februarie 2015
  5