• Fundaţia Rubin
  0 recenzii

 • Fundaţia Rubin este o organizaţie non-guvernmentală, non-profit, având un caracter apolitic şi care îşi desfăşoară activitatea începând cu anul 2001. Scopul principal al fundaţiei este de a promova valorile democratice, pluralismul, toleranţa etnică şi multiculturalismul.

  Activităţile principale sunt corelate cu arta – organizarea de expoziţii (pictură, grafică, sculptură, fotografie etc), spectacole, performance, ateliere, happening, proiecţii de filme, serate muzicale, lansări de carte, dezbateri literare – însă de-a lungul ultimilor trei ani Fundaţia a dezvoltat şi o serie de proiecte ce vizează domeniul pregătirii profesionale. Începând cu 2008 Fundaţia Rubin a adăugat în agenda sa diverse activităţi de impresariat artistic.

  Activităţile pe care le desfăşurăm vizează în special, dar nu exclusiv, tinerii artişti, ale căror lucrări şi iniţiative sunt marcate de îndrăzneală creatoare şi revaluarea modelelor impuse. Fundaţia Rubin susţine supremaţia valorilor estetice in faţa oricăror altor modele de referinţă sau motive contingente.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie