• Club Taine
  8 reviews

 • In cateva cuvinte, dovada vie ca barurile rock pot fi bine gandite si amenajate, bine organizate.

  Cum anume? Prin trasaturi specifice unei astfel de locatii, diferenta fiind standardele mai inalte din punct de vedere calitativ.

  Clubul TAINE este destinat in special iubitorilor muzicii rock. De la stilul nonconformist si conceptul amenajarii, pana la produsele si muzica oferite, toate plutesc pe linia rockului.

  Pornind de la elemente decorative lucrate manual si mobilier realizat din lemn cu fier forjat, stilul clubului arata ca arta poate fi imbinata cu functionalitatea, iar rezultatul e unul de-a dreptul multumitor.

  Cu o imagine oarecum agresiva si o capacitate de 200 de locuri, TAINE iti propune seri de rock si jazz si, periodic, concerte live.

  E bine sa stii ca, de luni pana joi, poti asculta rock & jazz, iar in weekend mai ales hituri rock. Mai mult, de cum pasesti in clubul TAINE, vei constata ca prin acest local s-a produs un adevarat progres al barurilor de rock din oras, atat din perspectiva amenajarii, cat si din cea a produselor oferite.

  Asa se face ca TAINE are un meniu bine structurat si produse de calitate, care sa satisfaca multe gusturi: de la cafea si preparate din cafea pana la diverse sortimente de bere, bauturi alcoolice tari sau chiar cocktailuri (unde trebuie facute doua mentionari: prima ar fi ca e singurul bar de rock in care sunt servite cocktailuri, iar cea de a doua ca exista doua cocktailuri ale „casei”).

 • reviews

  5.0
  (8 reviews)

  Give us a rating


  Andra Diana
  16 November 2015
  5


  Bakos Calin Stefan
  9 August 2015
  5


  Ioan Popescu
  25 May 2015
  5


  Iacob Iulian
  10 May 2015
  5


  Deea BiBi
  22 March 2015
  5