• All Dance
  0 reviews

 • Am pornit la drum cu dorinţa de a face ceva bun pentru ca noua generaţie să descopere plăcerile dansului chiar dacă este vorba de distracţie, de competiţie sau pur şi simplu de şansa de a fi aproape de prieteni. Am continuat cu grupe numeroase de copii formând perechi de competiţie.

  Ne adresăm mirilor&mireselor, adolescenţilor, adulţilor şi părinţilor pentru copiii lor, celor ce ştiu ce vor şi doresc să se dezvolte, să evolueze prin dans, pentru că dansul este un mijloc de comunicare şi mult mai mult de atât – o poezie plină de metafore desenată ambiţios şi cu atenţie pe o muzică bine aleasă. Dansul este chiar un mod de viaţă până la urmă.

  Expresivitate, ţinută, mişcări, atitudine, muzică – sunt doar câteva cuvinte prin care am putea descrie dansul, o metodă de a elimina blocajele între corp - minte - spirit, de a lăsa deoparte grijile cotidiene şi de a începe să trăim …

  Cursurile de dans se desfăşoară într-o sală amenajată recent, având o suprafaţă de 250 mp, în incinta Liceului HENRI COANDĂ, pe Bd. Circumvalaţiunii, în spatele Poliţiei Rutiere.

  Dacă acum începi să descoperi tainele dansului sau ai decis să înveţi să dansezi mai bine, noi te aşteptăm la ALL DANCE, iar înainte de a vă înscrie la cursurile noastre, pentru a vă convinge de calitatea serviciilor, vă invităm să vedeţi cu ochii voştri cum se desfăşoară lecţiile de dans.

 • reviews

  0.0
  (0 reviews)

  Give us a rating