• Boavista
  0 reviews

 • Redecorat în 2012, Boavista are un restaurant à la carte cu 2 terase şi se află la aproximativ 7 minute de mers cu maşina de centrul oraşului Timişoara. Oferă un centru de wellness, care include o saună şi o sală de fitness, precum şi masaje.

  Restaurantul din incintă, La Vendetta, serveşte mâncăruri internaţionale şi preparate româneşti tradiţionale. Este reprezentată şi bucătăria italiană, prin sortimente de pizza cu topping bogat, coapte în cuptor cu lemne. Vara vă puteţi relaxa pe terasa lounge-ului, amenajată în grădina privată.

  Hotel & ApartHotel Boavista este amplasat vizavi de Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, iar oaspeţii pot ajunge pe jos la stadionul Dan Păltinişanu.

  Camerele moderne oferă acces Wi-Fi gratuit şi TV prin satelit ca divertisment în cameră. Unele camere includ o zonă de relaxare separată şi o bucătărie complet utilată. Oaspeţii pot lua masa în cameră şi pot solicita room service de la restaurant.

  Se oferă un serviciu de transfer gratuit la aeroportul din Giarmata şi la aeroportul din Arad. Vizavi de Hotelul Boavista circulă tramvaie, care oferă acces uşor la centrul oraşului. De asemenea, hotelul oferă parcare gratuită securizată în incintă.

 • PHOTO GALLERY

 • reviews

  0.0
  (0 reviews)

  Give us a rating