• Sinapsa Sport
  0 recenzii

 • În anul 2008, SINAPSA SPORT a deschis pentru dumneavoastră două terenuri de fotbal în Timișoara. În anotimpul friguros terenurile sunt acoperite cu baloane presostatice, în care temperatura este controlată, astfel încât dumneavoastră să nu simțiți niciun disconfort.

  Complexul sportiv este situat în zona Mehala (lângă piața din Mehala), fiind dotat cu vestiare încălzite, dușuri, wc și locuri de parcare. Pentru însoțitori avem amenajat un bar, cu toate dotările.

  Programul este nonstop. Indiferent de zi sau noapte, puteți face sport.

  Complexul este dotat cu nocturnă. Pentru companiile interesate să asigure angajaților un moment de deconectare de la stresul zilnic, SINAPSA SPORT asigură abonamente avantajoase.

  Cei care practică cu regularitate un sport, au un tonus mai bun, sunt mai eficienți la locul de muncă. A include în programul săptămânal cel puțin o oră de sport, înseamnă a-ți prelungi viața. Studii anterioare au demonstrat că obezitatea și sedentarismul contribuie la creșterea riscului unor boli cardiace. Printre beneficiile exercițiului fizic se numără prevenirea bolilor cardiologice cronice și sporirea încrederii în forțele proprii. Și dacă pe lângă toate astea mai puteți avea ocazia de a vă cunoaște mai bine colegii, SINAPSA SPORT este soluția. Vă așteptăm!

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie