• Scottish Pub
  5 reviews

 • In ultima perioada, conceptul de pub castiga teren fata de clasica berarie tipic romaneasca, fiind un melanj inedit intre un pub irlandez, o berarie englezeasca si un local cu specific romanesc.

  Totul a inceput cu " Scottish-ul mic ", un loc mai personal unde te puteai simti mai apropiat de cei care frecventau acel local, avand o capacitate de 120 de persoane. S-a incercat apoi aducerea conceptului si a culturii de pub de afara, ocazie cu care s-a trecut si la o locatie mai mare. Noua locatie s-a integrat intr-un sistem flexibil care satisface pretentiile tuturor clientilor, intr-un spatiu cu aspect clasic unde atmosfera destinsa incurajeaza comunicarea si interactiunea intre cei prezenti.

  Noul "Scottish Pub", cu o capacitate de 500 de persoane, si-a facut mai publica locatia prin renasterea culturii live in Timisoara si petreceri alese, unde gama de bauturi variaza de la traditionalele beri la draught pana la cele mai vechi single malturi.

  Pubul se adreseaza deopotriva tinerilor, precum si celor maturi, amatori ai serilor de neuitat, care cu siguranta vor reveni alaturi de cei dragi intr-o atmosfera de neconfundat!

 • PHOTO GALLERY

 • reviews

  5.0
  (5 reviews)

  Give us a rating


  Rene Tijs
  11 November 2017
  5
  Surprising big bar, good atmosphere. Drinks not expensive. Relaxed crowd.


  Bugar Silviu Valentin
  23 October 2015
  5


  Costin Claudiu
  14 February 2015
  5

  Best in town


  Dima Grosu
  9 February 2015
  5


  Florin Idita
  6 February 2015
  5
  distracrie