• Marele Restaurant Chinezesc
  5 recenzii

 • Marele Restaurant Chinezesc este un restaurant devenit emblemă pentru timişoreni. Restaurantul vă încântă cu o ofertă fascinantă din marea bucătărie chinezească tradiţională.

  Acordurile subtile ale muzicii ambientale, servirea ireproşabilă, varietatea meniurilor dar şi decorul desăvârşit vă sunt oferite într-o notă de eleganţă, intimitate şi ospitalitate - specifice culturii chineze.

  Vă invităm aşadar într-o călătorie exotică, plină de arome şi culori; într-o armonioasă desfătare a simţurilor. Chinezii spun că în orice casă care se respectă trebuie să existe şapte lucruri: foc, ulei, sos de soia, oţet, orez, sare şi ceai.

  Este o învăţătură mai mult decât incitantă şi totodată unul dintre fundamentele culturii gastronomice chineze. În virtutea acestui fundament, Marele Restaurant Chinezesc se remarcă drept un loc în care cultura renaşte pentru a căpăta diferite forme.

  Aici în casa noastră preparatul mâncării, servirea clienţilor dar şi organizarea diferitelor evenimente se derulează după un ritual vechi de mii de ani şi care a fost păstrat pentru a încânta, a fascina şi a mulţumi.

  „Este mai bine ca un om să aştepte mâncarea decât să-l aştepte mâncarea pe el” spune un bătrân proverb chinezesc. În esenţa lui descoperim atenţia şi graţia cu care chinezii prepară mâncarea şi o servesc.

  La Marele Restaurant Chinezesc găseşti armonia de care ai nevoie pentru un moment intim şi special. Restaurantul dispune de 50 de locuri, organizate în două saloane în formă de L. Atmosfera devine una cu adevărat exotică prin decorul chinezesc autentic, a acvariilor cu peşti de o frumuseţe nemaivăzută, a decoraţiunilor pline de culoare, armonie şi rafinament. Marele Restaurant Chinezesc este gazda tuturor evenimentelor importante din viaţa omului.

  Aici veşnicii îndrăgostiţi aleg să-şi petreacă nunţile sau botezurile. Petrecerile şi serile de neuitat sunt găzduite de Marele Restaurant Chinezesc – singurul loc exotic, fascinant şi primitor. Experimentează minunata bucătărie chinezească acasă, la serviciu sau în oraş cu prietenii.

 • recenzii

  3.8
  (5 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Razvan Urs
  11 Martie 2019
  1
  Yammi 👌🏻

  Made in China 👈🏼


  Andrei Cocârlă
  12 Aprilie 2015
  5


  Tania Lavinia
  2 Aprilie 2015
  3


  Dan Dxl
  29 Martie 2015
  5


  Dima Grosu
  9 Februarie 2015
  5