• Clubul Sportiv Tibiscus
  0 recenzii

 • La 23 octombrie 2002, în Timişoara lua fiinţă o asociaţie sportivă universitară, cu denumirea Clubul de Ciclism Tibiscus. Principalul scop al fondării sale a fost de a oferi bikerilor oportunitatea de a se întâlni, organiza şi desfăşura competiţii sportive, de a avea un loc unde să poată discuta şi pune în practică dorinţele.

  Pe baza experienţei şi renumelui formate în acest timp şi, în dorinţa de a fi în continuare cei mai buni, pasul următor a fost cel de a da o şansă de afirmare şi altor sportivi, care nu-şi găsesc un loc unde să arate ceea ce ştiu.

  În perioada 2010-2012, o parte a a sportivilor de mtb au format echipa DHS Tibiscus Team - echipa oficială de concurs a companiei Eurosport DHS, cel mai mare producător român de biciclete, în urma semnării unui contract de susţinere a echipei noastre de către sponsor.

  Clubul are la acest moment peste 40 de membri, dintre care în 2014 doi legitimaţi la FRC, având şi licenţă UCI. Sportivii noştri activează în Secţiile de Ciclism, Schi-Snowboard şi Triatlon.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie