• Alexandra Irimia
  0 reviews

 • Timișoara nu este doar un oraș, ci o stare de spirit. Ghidajele mele turistice sunt concepute astfel încât să reflecte tocmai această realitate.

  Mai mult, acestea sunt adaptate nevoilor fiecărui client, fie el individual sau un grup. În calitate de ghid turistic atestat la nivel național, mă simt onorată și încântată, în același timp, să vă pot purta pe străzile fermecătoarei noastre Timișoara, a cărei valoare o cunosc prea puțin turiști și, de ce nu, prea puțin localnici.

  Permiteți-mi să vă înșirui ca pe o șireag de mărgele, principalele premiere istorice pentru care este renumită Timișoara: primul oraș european cu străzile iluminate electric, Timișoara a găzduit prima bibliotecă publică din Imperiul Habsburgic și din Regatul Maghiar și a fost, de asemenea, primul oraș liber de comunism din România.

  Aflați detalii despre moștenirea istorică și culturală a Timișoarei și observați felul în care localnicii îi prețuiesc caracterul multicultural și intercultural.

  Porniți într-o aventură cu caiacul sau cu barca pe Râul Bega.
  Gustați berea noastră locală și trăiți viața de noapte așa cum o face un timișorean: înscrieți-vă în “pub crawl”-ul meu (ghidaj al barurilor) și haideți să ne îndreptăm către cele mai alternative locuri de petrecut timpul liber. Și, dacă tot vine vorba de băutură, vă invit să gustați și bucatele tradiționale bănățenești, gătite ca la bunica acasă.

  Haideți să pășim împreună pe urmele eroilor revoluției anti-comuniste, pe care îi onorăm și cărora le datorăm libertatea de care astăzi ne bucurăm.

  Nu ratați șansa de a participa la o degustare de vinuri locale, la renumitele crame din apropierea Timișoarei.

 • reviews

  0.0
  (0 reviews)

  Give us a rating