• Tenis Club As
  0 recenzii

 • Din anul 1999 şi până în prezent, conducerea clubului a organizat cursuri de iniţiere pentru promovarea “sportului alb” (tenis de câmp), la care s-au înscris foarte mulţi copii de la grădiniţe şi şcoli.

  În toată această perioadă de iniţiere şi pregătire a sportivilor de performanţă, aceştia au participat la concursurile organizate în ţară conform Calendarului Sportiv al Federaţiei Române de Tenis, unde au fost obţinute rezultate bune şi foarte bune.

  Pentru copiii de la iniţiere, s-au organizat concursuri între cluburile de tenis din Timişoara şi Arad, pentru a se familiariza cu competiţia.

  Datorită activităţii desfăsurate de Clubul nostru, apreciem că toţi copiii şi tinerii care au învăţat şi au practicat tenisul de câmp alături de noi, au avut rezultate mai bune la învăţătură, au un corp frumos şi sănătos, reuşind în acest fel să aibă un randament mai mare la cursurile de la licee şi facultate.

  În continuare, clubul nostru organizează cursuri de iniţiere, la care se pot înscrie copii începând cu vârsta de 4 ani, tineri şi vârstnici.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie