• Intermezzo
  1 review

 • Cine priveste astazi Piata Unirii observa pe coltul cu str. V. Alecsandri o cladire masiva, cu fatada in stil baroc. Acum 253 de ani, cladirea avea doar un parter si un etaj si nu se stie din ce motiv a fost numita "La Elefant".

  Aici isi avea sediul si celebra cafenea Wendt - citata in scrierile de acum un veac. Aici si-a gasit locatia si restaurantul italian "INTERMEZZO" - alegand subsolul cladirii, o pivnita cu pereti grosi din caramida. Totul a inceput din dorinta de a exista un local unde sa te poti simti "ca si acasa" si pentru placerea de a-ti gazdui prietenii si cunostintele.

  Restaurantul "INTERMEZZO" isi intampina clientii cu o atmosfera rustica si ofera posibilitatea de a savura cele mai gustoase mancaruri cu specific italian. Localul isi propune sa atraga prin bucataria usoara, care sa satisfaca cele mai sofisticate gusturi.

  Meniul contine o selectie atractiva de aperitive, supe, fripturi, preparate cu peste sau fructe de mare, diverse sortimente de pizza, precum si deserturi si diferite bauturi.

 • reviews

  5.0
  (1 reviews)

  Give us a rating


  Cosmina Tunsoiu
  10 March 2019
  5