• Enoteca de Savoya
  3 reviews

 • ENOTECA DE SAVOYA dispune de un bogat sortiment de vinuri, atat din Europa, cat si din Lumea Noua.

  Un element de noutate pentru TIMISOARA il reprezinta cele 2 winedispensere, unul cu 16 vinuri rosii la temperatura camerei si unul cu 8 vinuri albe la temperatura pivnitei de 8º. Cu un card preplatit, puteti servi din vinurile de la cele 2 winedispensere in doze mici de: 25 ml, 50 ml sau 100 ml.
  Pentru grupuri putem organiza degustari pe orice criteriu dorit de dumneavoastra - tara, regiune, podgorie, soi de struguri, etc.Oferim si servicii de catering.

  In fiecare zi de joi, incepand cu ora 20:00, avem degustari cu diferiti producatori, din diferite tari, regiuni sau podgorii.Daca doriti sa participatii trebuie doar sa faceti o rezervare.Programul degustarilor se poate gasi pe site-ul enotecii.

  ENOTECA DE SAVOYA este situata in centrul istoric al orasului, la intersectia strazilor Eugeniu de Savoya cu V. Alecsandri, intr-un subsol cu o suprafata de aproximativ 500 m.p.

  Locatia dispune de 70 locuri la nefumatori si 30 locuri la fumatori.

  Muzica ambientala este jazz si smooth jazz si in unele seri, muzica live la pian sau miniconcerte de jazz.

  Suntem convinsi ca veti fi impresionati de aceasta lume fascinanta a vinului si va asteptam cu drag sa savuram impreuna un vin din colectia noastra.

 • reviews

  5.0
  (3 reviews)

  Give us a rating


  Crac Bogdan
  21 November 2015
  5


  Andrei Cocârlă
  12 April 2015
  5


  Anca-Alexandra Buhus
  10 March 2015
  5