• La Boheme. Delices francais
  0 reviews

 • Pâtisserie française artisanale

  Unele lucruri sunt menite să se întâmple.

  Putem sa îi spunem destin, sau soartă, dar în cazul nostru, e un cuvânt simplu: macarons !

  Minunățiile noastre dulci sunt plăceri minione, un adevărat deliciu resimțit la fiecare vizită în boutique și aduse la un loc în fiecare candy bar, care bucură invitații clienților noștri în cele mai importante momente ale vieții.

  Cu timpul, am realizat că putem extinde această savoare a prăjiturilor, în povestea torturilor, așa că am croit fiecare rețetă pentru a îmbina perfect aromele cu designul custom made a torturilor "prêt-a-porter" și "haute couture", din colecția Boheme delices francaises.

  Abordarea noastră ne aduce aproape de fiecare client, printr-un design unic, inspirat din povestea fiecărui cuplu, care ne trece pragul, prin produsele naturale și artizanal lucrate în boutique-ul nostru din Piața Unirii.

  Noi suntem the bohemians și munca noastră s-a născut din pasiunea pentru prăjituri, detalii și perfecțiune, Boheme delices fiind casa frumosului, artizanalului și a prajituritului cu dragoste.

  Suntem cunoscuți pentru mai mult decât perfectul pe care îl etalăm în fiecare candy bar și tort, pentru toată creativitatea pe care, mai apoi, o transpunem în emoție, pentru a reuși să redăm cea mai frumoasă poveste de dragoste...povestea voastră!

  Fiecare eveniment începe cu o întâlnire pentru o degustare personalizată, timp în care, schițăm toate detaliile, dorințele și elementele inedite ale fiecărui vis de nuntă scriind împreună povestea serii voastre speciale - prin gust, culoare și ineditul din personalizarea prăjiturilor.

  Din pasiune pentru oameni speciali...with love from the bohemians!

 • PHOTO GALLERY

 • reviews

  0.0
  (0 reviews)

  Give us a rating