• Fundaţia Interart Triade
  0 recenzii

 • Fundaţia Interart TRIADE a fost înfiinţată în anul 2000, având drept membru fondator sculptorul Peter JECZA, personalitate marcantă a vieţii artistice din Banat/ Romania.

  Activitatea fundaţiei continuă, într-o formă instituţională, preocupările familiei Jecza din ultimii zece ani - de a coagula, în jurul artei practicate de sculptor, alte forme de expresie şi de a crea, astfel, un spaţiu de intercomunicare artistică. ín acest mod se revitalizează o mai veche tradiţie a „caselor de artişti”, adevărate nuclee de cultură.

  Această particularitate a marcat structura activităţilor iniţiate de fundaţie, păstrând caracterul personalizat familial al acesteia, interesul pentru sculptură şi valoarea de comunicare interartistică.

  Fundaţia Interart TRIADE şi-a structurat activitatea în mod flexibil, pe mai multe programe : fiecare program desfăşoară mai multe proiecte specifice, în funcţie de ponderea pe care programul o are în cadrul instituţiei. La rândul ei, ponderea programelor se poate modifica, modelându-se după structura situaţiilor concrete.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie