• Sky Restaurant Casa del Sole
 • Rafinament, dinamism, eleganţă - restaurantul deasupra oraşului tău!

  *Ghidul Gastronomic “À La Carte” 2011 vă recomandă Restaurantul SKY pentru calitatea bucătăriei, calitatea servirii, raportul calitate-preț, decor și ambianță.

  Selectia a fost evaluată de comisia “Compagnie du Tour de France des Toques Gourmandes” – Franța, din 1000 de restaurante din România.*

  Restaurantul răspunde tuturor cerinţelor legale actuale şi standardelor de calitate stabilite. Bucataria este de înaltă clasă, unică în Timişoara, totul într-un cadru de neuitat.

  Restaurantul nostru oferă celor ce ne păşesc pragul muzica live în fiecare seară, de marţi până duminică, de la 20:00 la 24:00.

  Suntem specialişti în organizarea de petreceri romantice, nunţi, botezuri, bancheturi, mese festive, party-uri pentru companii.

  Daca nu puteţi ajunge dumneavoastră la noi, venim noi la dumneavoastră, cu o largă ofertă de produse şi surprize: o seară romantica în doi, petrecerea zilei de naştere, party-uri private, toate acestea în regim de catering, cu toate serviciile incluse, la un nivel profesionist!

 • PHOTO GALLERY