• Paintball
  0 recenzii

 • Tot mai mulţi manageri din toată lumea aleg paintball-ul pentru team building, fiind unul dintre sporturile cele mai des folosite pentru activităţile de team building. Acest sport şi-a dovedit efectele pozitive pe care le are asupra angajaţilor, care au dus la o mai mare productivitate şi o mai bună comunicare în cadrul firmei.

  Paintball-ul pune jucătorii în situaţii inedite. Aceştia sunt nevoiţi să dezvolte strategii, să comunice intens, să-şi însuşească anumite roluri în cadrul echipei, să sudeze noi prietenii, să fie fairplay etc. De asemenea, beneficiile acestui joc ar fi dezvoltarea spiritului de echipă, jucătorii observând cât de important este să te poţi baza pe coechipieri.

  Organizează pentru firma ta un team building inedit, cu efecte speciale (fumigiene, grenade) şi premiere cu cupe şi medalii, sau invită-ţi colegii la un joc de paintball scăldat la sfârşit cu un gratar şi bere, sau de ce nu, propune-i şefului tău să organizeze un team building adevărat pentru a-i arăta că şi tu poţi fi mai bun decât el măcar la paintball.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie