• Novera
  1 recenzie

 • La capătul călătoriei dumneavoastră spre Timișoara vă așteaptă Hotel Novera, destinația de 4 stele.

  Din august 2009 suntem pregatiți să întâmpinăm cele mai rafinate dintre gusturi, indiferent ce drum vă poartă în orașul nostru, fie el de afaceri sau de
  agrement.

  În imediata vecinătate a hotelului se află “Dan Paltinisanu”, stadionul echipei Poli Timișoara, Sala Sporturilor “Constantin Jude“ (Olimpia), Centrul Regional de Afaceri Timișoara și animatul Complex Studențesc.

  Centrul orașului îl puteti atinge într-o plimbare relaxantă de 15-20 de minute sau cu masina, în 5 minute. Taxiurile sunt ieftine în orasul nostru, iar personalul recepției va fi întotdeauna amabil să vă cheme unul la orice oră.

  Pentru oricare dintre cele 23 de camere ați opta, veți aprecia generozitatea spațiilor și cromatica chibzuită. Lemnul natur folosit dă o notă solidă de clasic, iar fiecare detaliu a fost gândit să vă rasfețe prin ambianță, calitate și funcționalitate.

  Printre serviciile care vă sunt puse la dispoziție în mod gratuit se numără: recepție 24 de ore, mic dejun în cameră, bar 24 de ore la recepție, saună, sala fitness, internet wireless, terasă, seif în cameră, bibliotecă la recepție, cameră de bagaje.

 • GALERIE FOTO

 • recenzii

  5.0
  (1 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Ramona Istodorescu
  10 Februarie 2015
  5