• CARUSO
  4 reviews

 • Conceptul restaurantului Caruso, afiliat ultimelor tendințe gastronomice internaționale, vă sugerează o sărbătoare culinară desfășurată într-un ambient plăcut, indiferent de momentul zilei în care doriți să ne treceți pragul.

  Pentru noi este foarte important ca explorarea culinară să fie complexă, de la alegerea veselei până la felul în care preparatele sunt prezentate. Dorința noastră este de a oferi o experiență plăcută celor care doresc să probeze ceva diferit, surprinzător și de neuitat, la un preț rezonabil.

  Chef Viorel Birsan vă invită să descoperiți meniuri cu specific franțuzesc, dar și preparate consacrate din bucătăria internațională, gătite cu har, într-o manieră originală, provocându-vă să încercați noi feluri de mâncare ce combină magistral savoarea produselor proaspete cu rafinamentul gastronomiei "haute cuisine".

  Personalul nostru este pregătit pentru a face față celor mai înalte exigențe. Meniul complex este pus în valoare de o lista de vinuri atent selecționate de către sommelier, pe care vi le recomandăm în funcție de ceea ce doriți să degustați sau preparatul ales pentru a fi consumat.

  Dorind să va fim alături cât mai des, vă invităm să ne descoperiți,

  Va așteptăm cu drag pe strada Enrico Caruso nr. 2!

 • PHOTO GALLERY

 • reviews

  5.0
  (4 reviews)

  Give us a rating


  Dan Mihut
  19 May 2015
  5


  Sebastian Narita
  18 March 2015
  5


  Anca-Alexandra Buhus
  10 March 2015
  5


  Albu Florin
  8 February 2015
  5