• Alergotura
  0 reviews

 • Alergotura - Clubul tău sănătos. Iubim sănătatea și ne place să fim sănătoși. Suntem un mix superb de oameni tineri și tineri mai copți (către 50 de primăveri).

  De la început. În mai 2011, am luat o piatră în gură și-am zis ‘hai’. De-atunci nu ne-a oprit nici vântul, nici ploaia, nici omătul. Nici chiar comoditatea. Am pornit nebunia cu speranța că oamenii au puterea de a se motiva unii pe ceilalți, împreună. Iar joggingul e un super motiv pentru sănătate.

  Pe scurt, Alergotura pentru noi înseamnă:

  Comunitatea și familia ta sănătoasă, care dăruind dobândește. Noi aducem schimbare și ne-am angajat ca împreună să construim o comunitate pozitivă și încurajatoare de oameni care se sprijină între ei. Reușim să facem multe lucruri bune, care ne motivează să fim o echipă și să continuăm să ne bucurăm cât mai des de ideile grozave și rezultatele super care le urmează.

  Un ONG independent, care să nu depindă de vreun sponsor anume. Dansăm după cum ne place nouă, nu după cum ne cântă alții. Ne respectăm între noi, ne ascultăm și ne consultăm ca la “sfatul bătrânilor”. Împreună suntem o Voce Unică, dar în care ne auzim toți.

  O asociație cu finanțare transparentă, accesibilă oricărui membru. Veniturile vor fi folosite doar pentru promovarea obiectivelor clubului. Munca în club este doar pe bază de voluntariat.

 • reviews

  0.0
  (0 reviews)

  Give us a rating