• Spitalul de Copii Louis Ţurcanu
  0 reviews

 • Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu” Timișoara este principalul furnizor de servicii medicale cu profil pediatric din zona de vest a României. Este un spital cu tradiție, înființat în anul 1903 și având o activitate profesionala diversificata ce acoperă toată gama specialităților pediatrice.

  Servicii medicale oferite:
  Alergologie, ATI, Cardiologie, Chirurgie pediatrică, Dermatologie, Endocrinologie, Gastroenterologie, Genetică Medicală, Ginecologie, Hemato-oncologie, Laborator, Nefrologie, Neonatologie, NPI, Oftalmologie, Ortopedie pediatrica, ORL, Pediatrie, Pneumologie, Psihologie, Recuperare medicala, Urgente pediatrice, Urologie

  Chirurgie laparoscopica: Incepand cu anul 2012, achizitionarea unui sistem de laparoscopie modern, a facut posibila practicarea interventiilor chirurgicale minim invazive (laparoscopie, toracoscopie) in Clinica de Chirurgie si Ortopedie Pediatrica a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Louis Turcanu”. Posibilitatea acestui tip de tratament este un beneficiu real pentru micul pacient asigurand rezultatele bune in conditii de confort, suferinta minima si spitalizare minima.
  Laser chirurgical

  Cu sprijinul Rotary Timisoara si a Fundatiei Sensiblu in anul 2011 a fost achizitionat in cadrul Clinicii de Chirurgie si Ortopedie Pediatrica a spitalului nostru un laser chirurgical cu CO2 de inalta performanta. Avest laser isi gaseste utilitatea intr-o gama larga de interventii chirurgicale, de la cele ale chirurgiei plastice la ORL, ginecologie, dermatologie, chirurgie generala.

 • PHOTO GALLERY

 • reviews

  0.0
  (0 reviews)

  Give us a rating