• BIOfresh
  9 reviews

 • Se da sfoara in tara ca Biofresh si-a gasit locas pe strada Francesco Griselini nr. 2 !

  Pentru amatorii de delicateturi si mancaruri fine pregatite cu maiestrie si voie buna, pentru cei care tanjesc dupa o experienta culinara care sa le incante papilele gustative, pentru cei care considera un stil de viata sanatos prioritar, dar si pentru cei care vor sa se revigoreze dupa o plimbare ostenitoare si sa-si recapete forta cu o gustare rapida,amalgam de vitamine si nutrienti
  hranitori, BIOFRESH isi asterne scaunele si masutele pazite de umbrelute si le ofera un loc de poposit unde soarele sa le mangaie chipurile.

  Abia la 22:00 vine mos Ene pe la gene, pana atunci va asteptam cu meniu vegetarian si cu unul raw vegan si prajiturelele noastre fructate, dar si cele mangaiate de valuri de ciocolata vor incerca sa va ademeneasca din vitrina.

  De ce dulciuri raw-vegan?
  Pentru ca sunt home made si 100 % naturale, gustoase, sanatoase fara zahar si fara gluten.

  Toate deserturile sunt crude, de origine vegetala si in stare naturala (nepreparate termic).

  Pentru iubitorii de deserturi, pentru copii si nu numai, va oferim specialitati inedite, fara aditivi, conservanti, zahar si mai ales fara combinatia clasica de faina, oua, lapte, unt.

  Asadar, sunt deserturi fara gluten ce contin samburi, nuci, seminte, fructe uscate, fructe proaspete si miere, in combinatiii compatibile, pline de culori, armonie si rafinament.

 • PHOTO GALLERY

 • reviews

  5.0
  (9 reviews)

  Give us a rating


  Jennie Chaillou
  15 February 2017
  5

  lovely food, simple decor , nice atmosphere


  Dana Sabie
  7 June 2016
  5
  Excelent

  Daca iti place mancarea vegetariana, acesta este negresit locul potrivit.


  Anca Ivanis
  22 January 2016
  5


  Flavia Bîrsete
  26 June 2015
  5


  Dan Dxl
  29 March 2015
  5