• Angellis
  1 review

 • Fie că vei fi oaspetele nostru pentru o noapte, pentru o zi obositoare de conferință, pe timpul unei cine de afaceri sau doar pentru o cafea, la Hotel Angellis vei gasi un mediu perfect adaptat nevoilor tale și cerințelor celui mai exigent business.

  Și aceasta deoarece el a fost creat, decorat și amenajat cu gândul la cei pe care îi va primi: oaspeții săi. Hotel Angellis știe să își primească oaspeții cum se cuvine și se prezintă cu o eleganță discretă și servicii ireproșabile.

  Mai mult decât atât: te așteptăm într-o locație excelent aleasă, la 5 minute de centrul orașului, în imediata apropiere a unor repere majore: Teatrul și Opera Națională, Catedrala Mitropolitană, Prefectura Județului, Consiliul Județean, Cercul Militar, centrul comercial Iulius Mall.

  La plecare vei fi înțeles pe deplin crezul nostru de business. A crea noi standarde nu este un lucru ușor și nici nu îl tratăm cu superficialitate. Partea cea mai placută pentru tine - și mai provocatoare pentru noi - este că aceste noi standarde sunt păstrate cu rigurozitate. Astfel, la următoarele vizite vei găsi aceeași atmosferă intimă și placută și, întotdeauna, aceeași atitudine pozitivă îndreptată spre doleanțele oaspeților noștri.

 • PHOTO GALLERY

 • reviews

  5.0
  (1 reviews)

  Give us a rating


  Oinacaru Lucian
  7 July 2015
  5