• Aerotravel Lufthansa City Center
  0 reviews

 • Cu o activitate de peste 16 ani si peste 100 000 de clienti deserviti anual, Aerotravel Lufthansa City Center se afla in topul primelor 3 agentii de turism din Romania. In anul 2013, Aerotravel a avut o cifra de afaceri de 34 milioane euro, realizata prin pasiunea si profesionalismul celor 116 angajati.

  Aerotravel are o activitate consistenta in trei arii principale: business travel, tour operator si turism leisure.

  Divizia de turism de afaceri livreaza companiilor romanesti si multinationale servicii personalizate, la standarde inalte de calitate. Serviciile noastre includ: bilete pentru avion, rezervari la hoteluri in tara si strainatate, pachete de vacanta in Romania si strainatate, evenimente (conferinte, lansari de produse, programe de recompensare si stimulare) organizare de team building-uri, croaziere maritime si fluviale. Alte servicii suplimentare includ: asistenta turistica de urgenta disponibila 24/7, inchirieri auto, transferuri, asigurari de calatorie si servicii VIP, intermediere obtinere vize.

  Excelenta si calitatea serviciilor livrate este certificata si prin aderarea, in calitate de membru fondator, la LCC Global Travel. Astfel, prin consolidarea expertizei si extinderea ariei de operare, clientii nostri corporate beneficiaza de servicii standardizate la nivel european si global.

  Ca tour operator, Aerotravel a dezvoltat si livreaza agentiilor de turism romanesti mai multe catagorii de produse: Insula Skiathos, Marea Ionica (Lefkada, Parga si Sivota) si croaziere, rezervari hoteliere, acces la platforma B2B unde pot fi rezervate o gama larga de produse (bilete de avion, rent a car, rezervari hoteliere in Tara si in strainatate. Astfel, Aerotravel opereaza curse charter avion in Grecia spre aeroportul din Preveza (pentru destinatiile Lefkada, Parga si Sivota), cu plecari din Bucuresti si Cluj-Napoca si charter spre Insula Skiathos, cu plecari din Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara. Aerotravel este cel mai mare partener MSC Cruises in Romania si ofera croaziere pe toate marile si oceanele, cu escale in cele mai spectaculoase destinatii ale lumii. Unul din succesele inregistrate in 2013 a fost lansarea in exclusivitate de catre Aerotravel, in data de 27 septembrie 2013, a croazierelor cu imbarcare din Portul Constanta.

  Pe segmentul leisure, Aerotravel opereaza ptrintr-o retea nationala de agentii care cuprinde 6 orase: Bucuresti (2 agentii), Brasov, Cluj-Napoca, Oradea, Sibiu, Timisoara (2 agentii). Aici, consilierii nostri in turism ofera clientilor directi orice destinatie si serviciu, gratie parteneriatelor solide furnizori globali, precum Der Tour, Meiers, ADAC, TUI, Terra Reisen, 1-2 Fly, Kuoni, Thomas Cook, GTA, Silversea, NCL etc.

  Incepand cu anul 2000, Aerotravel este membru al retelei internationale Lufthansa City Center, care cuprinde 630 agentii de turism in 88 de tari.

 • PHOTO GALLERY

 • reviews

  0.0
  (0 reviews)

  Give us a rating