• Hardcore Fitness
  1 recenzie

 • Căutați o sală de BODYBUILDING sau FITNESS în Timișoara? Vreți să vă tonifiați corpul, să puneți masa musculară sau dimpotrivă, să slăbiți câteva kilograme?

  Veniți în echipa noastră și veți deveni dependent de Hardcore Fitness!

  Este situată într-o clădire nouă cu o suprafață de 340 mp. Atmosfera elegantă a sălii vă oferă toate condițiile pentru a vă simți cât mai confortabil, exercițiile fizice și relaxarea devenind o adevarată plăcere.

  La sala noastră veți găsi aparatură profesională de ultimă generație (business class) necesară pentru antrenamentul tuturor grupelor musculare, inclusiv aparatură pentru slăbit (biciclete orizontale, biciclete verticale, eliptice, stepper, benzi de alergat profesionale), dar și suplimente nutritive.

  Vă puteți bucura de acestea sub atenta îndrumare a unui instructor care elaborează programe individuale în funcție de necesitățile fiecăruia, recomandă folosirea suplimentelor nutritive potrivite fiecărui organism, îndrumă clienții în utilizarea corectă a aparatelor, elaborează programe de antrenament pentru orice nivel: începător, mediu, avansat și performant.

 • recenzii

  5.0
  (1 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Cococeanu Madalina
  27 Martie 2015
  5