• Baza Sportivă Friend`s Arena
  1 review

 • Baza Sportivă Friend`s Arena a luat naștere în anul 2007 și se adresează atât femeilor, cât și bărbaților de toate vârstele, din toate domeniile de activitate: domni și doamne de vârsta a treia, care doresc să-și mențină tonusul și starea de bine, domni și doamne care își petrec cea mai mare parte a zilei în birou, tineri care doresc să își modeleze frumos corpul.

  Centrul dispune de o sală de culturism și fitness cu aparate performante de ultimă generație, teren sintetic de fotbal cu nocturnă și tribună de 200 de locuri, teren de tenis cu piciorul, saună și masaj. Sala de fitness, vestiarele, dușurile, terenul de fotbal și tot ceea ce ține de Friend`s Arena se caracterizează ca fiind spațios, luminos și cu bun gust.

  Cu ajutorul instructorului nostru de culturism și fitness cu o vastă experiență în domeniu, Friend`s Arena oferă servicii de cea mai bună calitate clienților săi. Antrenorul elaborează programe individuale în funcție de necesitățile fiecăruia, recomandă folosirea suplimentelor nutritive potrivite fiecărui organism, îndrumă clienții în utilizarea corectă a aparatelor, elaborează programe de antrenament pentru orice nivel: începător, mediu, avansat și performant.

  Iar dupa toate acestea, dacă ați obosit, vă recomandăm să vă relaxați la o ședință de masaj.

  Orar:
  Luni - Vineri 07:00 - 01:00
  Sâmbătă - Duminică 10:00 - 22:00

 • reviews

  5.0
  (1 reviews)

  Give us a rating


  Alecs Lugojan
  22 May 2015
  5