• Tura Licuricilor - Light up your city!

  Sport
 • 7 Iulie 21:45 - 08 Iulie 00:45
  Organizat de:
 • Tura Licuricilor - Lumineaza orasul !

  Tura Licuricilor - "Light up your city !" este mai mult decat o tura de alergare nocturna prin Timisoara. Ea isi propune sa reactiveze si sa creeze o comunitate de alergatori, profesionisti, amatori si aspiranti, care ies din casa Sambata seara sa animeze si sa "lumineze" cel putin temporar spatiul urban.

  Tura Licuricilor este anul acesta la a 4-a editie. In primul an am organizat cu 70 de participanti o "mineriada" pasnica cu lampase si frontale, la 25 de ani de la mineriada din 13-15 Iunie 1990.

  In al doilea an am catalizat luminile a 250 de participanti pentru a transmite un mesaj de sustinere pentru Timisoara si echipa ei TM2021.

  In al treilea an am celebrat victoria comunitatii si castigarea titlului de Capitala Europeana a Culturii in 2021 pentru orasul nostru, Timisoara.

  Credem ca am contribuit astfel si noi la victoria Timisoarei - Capitala Culturala Europeana in 2021 : https://vimeo.com/177247678

  Anul acesta speram sa adunam aproximativ 400 de participanti. Evenimentul este unul fara taxa de inscriere si se alearga nocturn o tura de approx 2.5km sau una de approx 5km pe pietonalele Cetatii Timisoara. Trebuie doar sa vii cu lumina si frontala ta si vei primi un triicou aniversar in serie limitata!! :-)