• TeamUp & Run!

  Sport
 • 24 November 09:00 - 12:00
  Organized by:
 • Ai prieteni de care esti nedespartit, care-ti sunt intotdeauna aproape la bine si la greu si impreuna cu care stii ca poti trece peste orice obstacol? Vrei sa-ti construiesti asemenea prieteni? Sunteti o echipa de colegi de serviciu care functioneaza “ca unsa”? Sunteti membrii aceleiasi familii si va ajutati intotdeauna unul pe celalalt? Haideti sa va puneti fortele si determinarea la incercare!

  Va propunem un concept organizat in premiera in Timisoara in acest format, care nu doar ca imbina probe de alergare cu cele de conditie fizica si abilitati sportive dar adauga si un element care cere stapanire de sine si determinare, un eveniment dinamic prin care punem in lumina una din valorile indispensabile succesului: Echipa!

  Va invitam sa participati, impreuna cu prietenii, colegii de serviciu sau familia la o surprinzatoare sesiune de team-building. Team Up, Timisoara!! :-)

  Toate informatiile despre concurs, inclusiv modul de desfasurare, traseul, orarul, premierea etc la https://goo.gl/Ehud1C