• SoundArt Timisoara 2018

  Party
 • 10 Mai 17:00 - 21:00
  Găzduit de:
 • SoundArt Festival Timisoara 2018

  Dupa excelenta primire din partea publicului la prima editia SoundArt de la Bucuresti, Stoned Jesus vor fi prezenti anul acesta la prima editie SOUNDART TIMISOARA, editie ce se va desfasura intre 10 si 12 mai 2018 in orasul de pe Bega. Daca in 2017 Stoned Jesus au avut un setlist in care au cantat in intregime albumul Seven Thunders Roar, la SoundArt Festival 2018 trupa va canta in premiera piese noi de pe viitorul album de studio. Legendarii stoneri ucraineni se alatura trupelor confirmate pana in acest moment: Somali Yacht Club, Methadone Skies. Abonamentele pentru eveniment pot fi achizitionate la pret promotional de 50 de lei pt 3 zile, si ele vor fi gasite in curand la Manufactura ( 50 de buc).
  Urmatoarele abonamente in valoare de 70 de lei se vor pune in vanzare in luna ianuarie 2018.
  STONED JESUS - stoner rock – Ucraina
  https://www.youtube.com/watch?v=njaSTuYP1JY
  Stoned Jesus sunt cu siguranta cea mai cunoscuta trupa din Europa de Est cand vine vorba de stoner rock/psychedelic. Ucrainenii sunt renumiti pentru regalul de doom metal traditional, stoner rock si psychedelic pe care il prezinta cu succes fanilor la fiecare show al trupei, cat si pe cele trei albume de studio lansate pana in acest moment. Stoned Jesus revin in cadrul SoundArt dupa participarea de la prima editie in care au prezentat publicului materialul “Seven Thunders Roar” in intregime, cu siguranta cel mai special moment al festivalului. In acest moment, trupa se pregateste sa lanseze un noul album, iar publicul prezent la SoundArt Festival 2018 va avea oportunitatea de a asculta piese noi, in premiera.
  https://www.youtube.com/watch?v=XXfCc6fPD4E
  Trupa se va afla in European Spring Tour 2018 si va concerta si in Bucuresti, Cluj Napoca, Iasi si Satu Mare. Turneul este organizat de Cavalleria Events si acopera Romania, Ungaria si Bulgaria. Pentru mai multe informatii despre acest turneu puteti accesa pagina oficiala de facebook a trupei la urmatorul link:
  https://www.facebook.com/stonedjesusband/
  Trupele confirmate pana in acest moment sunt Stoned Jesus (stoner), Methadone Skies (psychedelic/progressive/stoner/metal) si Somali Yacht Club.
  SOMALI YACHT CLUB – psychedelic stoner/shoegaze/post-metal – Ucraina
  Somali Yacht Club, una dintre cele mai importante titulaturi stoner din Ucraina, confirma prezenta la SoundArt 2018 si garanteaza o transa live in cheie psihedelic stoner rock, asezonat cu influente shoegaze si post-metal. Trio-ul si-a inceput activitatea in 2010, dupa un jam session la care au participat mai multe trupe, proiectul devenind in scurt timp trupa principala pentru toti membrii sai. Tot in 2010, demo-ul “Sandsongs” a fost lansat, urmat de participarea trupei la numeroase festivaluri din Europa precum Desertfest, Sonicblast Moledo, Metronome Festival, Inne Brzmienia, Žiežmariai, Respublica. Albumul de debut Somali Yacht Club, “The Sun” a fost lansat in 2014 si a fost urmat de un turneu de promovare alaturi de Etherial Riffian.
  https://www.youtube.com/watch?v=0uxVi8o73WA
  METHADONE SKIES - psychedelic/progressive/stoner/metal - Romania
  Methadone Skies s-au infiintat in 2009 in Timisoara, reusind sa lanseze patru albume pana in acest moment. Stilul trupei se poate incadra in psychedelic/progressive/stoner/metal. Cu o activitate live continua, Methadone Skies au urcat pe scena alaturi de trupe precum Samsara Blues Experiment, Monkey3, My Sleeping Karma, Dyse, Toner Low.
  https://www.youtube.com/watch?v=lrw4x1hWOSk