• Dean Bowman Fusion & Gospel Music Workshop

  Party
 • 21 Octombrie 19:30 - 23:30
  Găzduit de:
 • Dean Bowman impreuna cu Visions of Dreams Fusion & Gospel Festival organizeaza un Gospel Music Workshop la Taverna!

  Dean Bowman, un nume important al scenei de jazz, rock și avant-garde din New York, încă din 1989, își are „punctul zero” în muzica tradițională Black Spiritual și Gospel. A inregistrat peste 32 de albume, de la legendarul grup newyorkez de fusion Dean Bowman's Screaming Hendrix or So, la avantgarde jazz rock cu Screaming Headless Torsos (al cărui vocalist și membru fondator a fost până în 2004) , la bluesul lui Elliot Sharp cu al său grup Terraplane sau albumul de blues spiritual, în duet cu Gary Lucas, până la Be Bop-ul lui Don Byron sau electronica DJ ului danez Peder. A colaborat live cu mari nume ale jazzului şi bluesului: Reggie Workman, Charlie Hunter, Don Byron, Bernie Worell, Steve Coleman, MeShell Ndegeoshello și a fost ales de John Scofield (dublu câştigator al Premiului Emmy) ca vocalist principal al unui turneu mondial „John Scofield plays the music of Ray Charles". In anul 2014 a fost nominalizat la Juno Aword pentru" albumul de jazz trasitional al anului" iar in anul 2009 a devenit celebru in toata lumea cu albumul acappella "Death Don't Have No Mercy”
  In octombrie 2017, Dean Bowman doreste să împărtăşeasca din propria experienţă, vrea sa ii ajute pe ceilalti să dobândească sau să îşi exerseze abilităţi pe care ei le utilizeaza cu uşurinţă şi ale căror beneficii le promoveaza.
  Principalul rezultat al workshopului este acela de a transmite, asimila şi utiliza informatii si tehnici muzicale, exersarea unor abilităţi,
  obţinerea unor competenţe muzicale in muzica gospel si black spiritual.
  Workshopul interactiv se adreseaza atat segmentului profesional specific cat si publicului larg.

  Va asteptam cu drag in numar cat mai mare!

  Suport artist: 45 lei
  Rezervari prin mesaj pe pagina noastra, la fata locului si la tel. 0744116255.