• Serile Noi Re-Cream -Cusut cu Meșteșug

  Community
 • 15 Octombrie 17:00 - 21:00
  Găzduit de:
 • Duminică, 15 Octombrie, vă așteptăm la o nouă seară dedicată artizanilor timișoreni. De data aceasta ne întâlnim cu fetele de la Cusut cu Meşteşug. Ele ne vor povesti despre lucrurile care le inspiră, metodele folosite și ne vor incanta cu un atelier de explorare a tehnicii cusutului în puncte, a brodatului și a elementelor aplicate.
  Cusut cu Meșteșug este un proiect creat la inițiativa a două bune prietene, mamă și fiică, ce îndrăgesc activitățile handmade. Accesoriile Cusut cu Meșteșug se întorc spre elemente tradiționale reinterpretate, spre materiale calde și prind contur mereu în forme noi.

  Evenimentul este organizat de Noi Re-Creăm și Librăria La Două Bufnițe.
  Proiectul este co-finanțat de Primăria Municipiului Timișoara.

  Noi Re-Creăm este un ONG care are ca obiectiv general revitalizarea culturală a orașului cunoscut pentru instalația de umbrele colorate de pe strada Alba Iulia. Ana, Simona și Nadina, o echipă ce încearcă să susțină constant dimensiunea creativă timișoreană prin organizarea periodică a târgului Vintage Bazaar(Artisans BAZAAR), loc unde se adună artizanii și artiștii locali pentru a expune munca lor și a fi admirată de toți timișorenii care vizitează târgul.