• Guitar hero - Adrian Red LIVE @Manufactura

  Party
 • 25 Februarie 20:00 - 26 Februarie 00:00
  Găzduit de:
 • Adrian Red (născut Călimănescu) are 27 ani, cântă la chitară electrică și deja și-a creat un (re)nume în Târgu-Mureș. Trupa românească preferată este regretata Goodbye to Gravity care cânta un stil pe care Adrian îl consideră preferatul său. Tânărul muzician cântă la chitară electrică, apreciază foarte mult chitara clasică și se pricepe și la chitară bas. Nu face paradă din asta, dar se mai descurcă și la tobe și pian.
  Cele trei videoclipuri ale sale pe YouTube au cumulat câteva sute de mii de vizualizări, iar viitoarele vor aduna, cu siguranță, și mai multe.

  Support act: 10 lei

  L-am văzut prima oară cântând solo în Office, unde și-a dezlănțuit instrumentul & talentul pe negative variate, de la Iron Maiden și Joe Satriani până la Pendulum și Michael Jackson. Mi-a plăcut ce-am auzit și am vrut să aud și ce are de vorbit despre el și despre ceea ce face. Am stabilit o întâlnire într-o dimineață însorită, ne-am întins la cafele și am rămas plăcut impresionat de încrederea și entuziasmul cu care Adrian mi-a vorbit despre proiectele sale. O să parafrazez un cunoscut slogan comercial și-ați face bine să mă credeți: „Red îți dă aripi.“ Cititi mai mult aici: http://www.zi-de-zi.ro/2017/08/26/chitaristul-adrian-red-e-implicat-trei-proiecte-muzicale-si-isi-perfectioneaza-tehnica-tot-timpul-liber-mi-l-petrec-cu-chitara/