• Cină în Tramvai - Valentine`s Edition.2

  Community
 • 15 Februarie 19:00 - 23:00
  Organizat de:
 • Chiar din inima orașului, Piața Libertății mai exact, singurul tramvai restaurant din România propune o cină specială cu un meniu deosebit 👨‍🍳, totul combinat cu frumusețea unei călătorii alături de persoanele dragi prin întreg orașul istoric Timișoara.

  Tramvaiul parcurge traseul primei linii de tramvai electric 🚋din Timișoara și de pe actualul teritoriu al României. Aceasta a fost dată în folosință în 1869 și asigura legătura dintre Cetate și cartierul Fabric. Traseul începea din Piața Sfântul Gheorghe și ajungea până lângă hanul „La Regina Engleză”.

  E greu să descriem experiența Cină în tramvai! E foarte greu să găsim cuvintele potrivite care să exprime ceea ce simțim pe parcursul călătoriei! 💞💘

  Încercăm să facem un efort:

  Ne grăbim să terminăm îndatoririle presante de la munca de zi cu zi și ajungem acasă. Pregătim hainele smart casual și ne întrebăm partenerul dacă este gata. (El/ea nu știe ce surpriză este pregătită) Ne îndreptăm spre centrul orașului (Piața Libertății, chiar lângă Cafeneaua Verde) și ce vedem? Un altfel de tramvai parcat pe linia de refugiu de lângă Cafenea. La intrare, suntem primiți de 2 persoane joviale care ne spun încă o dată numărul mesei la care am fost alocați.

  Urcăm primele trepete ale tramvaiului, într-o ambianță romantică, lăsăm hainele la cuier și ne așezăm la masa frumos aranjată pentru noi. 💕

  După ce ne tragem puțin sufletul și ne lăsăm cuprinși de atmosfera creată, un chelner la patru ace ne întreabă ce băutură dorim să servim.

  Aperitivul comandat în prealabil nu se lasă așteptat, astfel că putem să ne delectăm cu minunatele preparate, în acordurile de vioară și pian, armonizate special de fetele de la Piano Violin Duet.🎻🎹

  După ce am servit aperitivul, a sosit vremea ca felul principal să ne încânte papilele gustative. Între timp, fluierul vatmanului anunță plecarea tramvaiului. Începem, așadar, urmărirea primului tramvai electric din România, în timp ce ne bucurăm de compania persoanei iubite.

  Odată reveniți la locul inițial, ne luăm rămas bun de la gazdele evenimentului, dorindu-ne să putem avea ocazia de a trăi din nou această experiență.

  📲 0752. 806. 143
  📧 salut@cinaintramvai.ro

  VOUCHER: 190ron/pers