• Lansare Album Tenebres Pain Eternal Club Daos Timisoara

  Concert
 • 16 Decembrie 20:00 - 17 Decembrie 00:00
  Găzduit de:
 • Tenebres ajung din nou in Timisoara cu ocazia lansarii albumului de debut intitulat Pain Eternal. Special Guests: Unity of Opposites progressive metal.
  Pret intrare: 15 Lei
  Tenebres a luat nastere in iarna lui 2015 din cenusa a trei trupe. Gen: black, gothic si doom metal evidentiat prin prezenta clapelor si a violoncelului.

  Trupa a mai concertat in Bucuresti,Sofia,Timisoara,Iasi si s-a bucurat de o primire calda din partea publicului cu ocazia primei editii OSTRING si festivaluri precum Artists of the Dark, Revolution Fest si Rock’n’Iasi Outdoor edition. Trupa anunta de asemenea un nou membru la clape Emanuel Filip care activeaza si in God.
  Pain Eternal contine 9 piese si a fost lansat independent de catre trupa, in format CD si digital. Albumul a fost inregistrat in studioul trupei – Imperium Tenebrarum din Iasi, iar mixul, masterul cat si coperta de album au fost facute de catre Dorian Black, chitaristul formatiei.
  In cadrul acestui an Tenebres au lansat si primul lor videoclip official ce poarta numele albumului.Videoclip care a atras atentia strainilor in special din Finlanda si Belgia unde au fost publicate mai multe detalii despre trupa. Pe siteurile de stiri Metalliluola si United Rock Nations.
  https://www.youtube.com/watch?v=vqDt_9nS-h4
  Unity of Opposites
  https://www.facebook.com/UoOofficial/
  https://www.youtube.com/watch?v=h_DVo5z54DQ