• Pedalează informat, pedalează educat! #3

  Sport
 • 28 Februarie 18:00 - 22:00
 • Am promis că în 2018 în fiecare lună o să aibă loc cursul de educație rutieră dedicat bicicliștilor, și ne ținem de promisiune!!!

  Știm că evenimentele VpB i-au încurajat pe timișoreni să folosească din ce în ce mai mult bicicleta, numărul biciliștilor crescând de la an la an.
  Și nu este un secret faptul că ne dorim să devenim cea mai frumoasă și puternică comunitate de bicicliști din România ca împreună să avem forța necesară să ne cerem și să ne apăram drepturile.

  Dar pentru a ajunge acolo trebuie mai întâi să fim o comunitate informată și educată.
  Acesta este unul dintre motivele pentru care începând cu luna decembrie 2017 am început să organizăm, periodic, VpB Community Meetups.

  Miercuri, 28 februarie, de la ora 18.00, ne revedem cu Radu Mihai Jakab care o să ne spună care sunt cele mai recente modificări care vizează bicicliștii aduse legislației rutiere, un cod al bunelor maniere în trafic,despre cum să ne întreținem corect bicicleta și care sunt regulile nescrise din traficul local.
  La eveniment o să fie prezent și un reprezentant al Polției Rutiere, așa că vă încurajăm să veniți pregătiți cu întrebări care să vă clarifice nelămuririle actuale.

  Vă așteptăm cu mic cu mare la VpB Community Meetup #3
  Miercuri- 28 februarie
  Ora 18.00
  Timișoara Startup Hub

  Pentru buna desfășurare a evenimentului îi rugăm pe toți cei interesați să participe la eveniment să se înscrie la adresa: contact@pedaleaza.ro, până marți, 27 februarie.
  Date necesare: nume și prenume, vârstă și numărul de telefon.

  Verde pentru Biciclete - cu și pentru comunitate!