• Wiener Blond in TM

  Party
 • 3 Martie 20:00 - 04 Martie 00:00
  Găzduit de:
 • Viena nu e departe de Timisoara, iar spiritul orasului este si mai aproape, asa ca trupa austriacă Wiener Blond cântă pe 3 martie in TM la D`arc Wine & Coffee Bar (Piața Unirii 5), de la ora 20.00. Intrarea este liberă. Rezervări la numărul de telefon: 0722 891 085.

  Evenimentul este organizat de Forumul Cultural Austriac și Asociația România – Austria, în parteneriat cu Made in TM și D`arc Wine & Coffee Bar. Partener media: DeBizz.

  Duo-ul format din tinerii muzicieni Sebastian Radon și Verena Doublier a devenit cunoscut pe scena muzicală austriacă pentru combinația originală de beatbox, pop alternativ și cântec vienez, dar și pentru versurile lor pline de umor, care surprind, cu un fin simț al observației, viața cotidiană a vienezilor: de la o plimbare cu metroul, la tradiționalul spriț vienez și la pasiunea pentru deserturile tipic austriece.

  Debutul și l-au făcut în 2015 cu albumul ”Der letzte Kaiser / Ultimul împărat”. Un an mai târziu și-au lansat și cel de-al doilea album ”ZWA / Doi” , în cadrul a două concerte sold-out la celebrul Musikverein din Viena.

  ”Wiener Blond își interpretează compozițiile autoironice cu un anume șarm jucăuș și cu perfecțiune muzicală”, apreciază postul național de radio FM4. Pe lângă două voci remarcabile, aparițiile lor scenice includ adesea doar o citară, un cajon și o stație loop.