• 443

  Dinar
  5 recenzii

 • Atmosfera de odinioară, plină de tradiție, din Zona Balcanilor, o puteți regăsi începând de azi și în Timișoara! Ne-am propus ca oaspeții care ne calcă pragul să aibă parte de o experiență autentică, specifică locului, și să rămână cu o amintire deosebită!

  Restaurantul Dinar Timișoara împreună cu Etno Kuća Dinar din Vršac aduc pentru prima oară în România rețetele și preparatele tradiționale balcanice premiate de către Global Trade Leader’s Club - International Hotel & Restaurant cu titlul Quality Award, premiul de excelență, acordat pentru calitatea produselor și serviciilor în cadrul galei de la Madrid din 27 ianuarie 2014.

  Cu respect pentru istorie, din dragoste pentru tradiție, Restaurant Dinar readuce pentru clienții săi un colț din vremurile bune, în spiritul tradițional balcanic. Amenajat într-un stil ce accentuează frumusețea simplă a obiectelor folosite în vremuri de mult apuse, întreg localul vă învăluie cu liniște și căldură, din clipa în care ne veți păși pragul.

  Aici, cea mai mare bucurie a noastră este să vă avem ca oaspeți și să vă facem pe plac. De aceea, pe lângă atmosfera intimă și liniștită, v-am pregătit o experiență culinară deosebită.

  “Bucate din vremuri bune“ vă așteaptă la Restaurantul Dinar!

 • recenzii

  4.8
  (5 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  270
  Farcaş Natalia
  5 Iunie 2015
  5


  049
  Miclau Alin
  8 Mai 2015
  5


  934
  Andrei Cocârlă
  12 Aprilie 2015
  5


  112
  Bianca Bökös
  4 Aprilie 2015
  4


  839
  Vlad Sancira
  29 Martie 2015
  5


 • 443 Creează un Cont Business
  pentru Dinar
  Arrow-right