• Auăleu la Berlin

  Theatre
 • 13 Octombrie 20:00 - 22:00
  Organizat de:
 • AUĂLEU vine la Berlin și prezintă:

  H U O O O O O ! ! !
  Monoloagele Vecinului
  Mens Sana in Corporatist Sano
  și lansează cartea HUOOOOO!!! de Ovidiu Mihăiță

  Acum mai detaliat:

  vineri 13 octombrie de la ora 19:00
  H U O O O O O ! ! !
  o scurtă pauză și apoi
  Monoloagele Vecinului
  apoi chef

  sâmbată 14 octombrie de la ora 19:00
  Mens Sana in Corporatist Sano
  o scurtă pauză și apoi
  Peca Ștefan prezintă lansarea cărții HUOOOOO!!!
  de Ovidiu Mihăiță cu o prefață de Oltița Cântec
  apoi chef

  REZERVĂRI LA:
  01731837704
  sau
  kunstkooperative@gmail.com

  LOCURI LIMITATE

  Acum și mai detaliat:

  HUOOOOO!!!

  Text: Ovidiu MIhăiță
  Acționează: Marian Pîrvulescu, Christine Cizmaș
  Înscenarea: Ovidiu Mihăiță

  Un spectacol fără decor, muzică, efecte, costume, fum, figurație, dar la care în schimb se râde.
  Postura în care sunt puși artiștii, atunci când trebuie să își descrie operele, este ca aceea în care mamele spun despre copiii lor că sunt cei mai frumoși din lume.
  Ar fi ilar să ne lăudăm singuri spectacolele. Nu, categoric nu este cel mai bun spectacol făcut vreodată și doar așa știm, că nu este cel mai prost, ceea ce e mai important decât să nu fie cel mai bun.
  Imaginați-vă un spectacol fără final, fără sfârșit, la care nu trebuie să aplauzi, un spectacol care nu are o durată fixă, poate ține o oră și jumătate, două sau trei.
  O tragicomedie politică, socială și umană.
  Un jandarm și o bătrână discută despre fricile, angoasele și neliniștile prezentului, despre vecinii dumneavostră de bloc, despre pensia bunicului dumitale și despre viitorul copiilor tăi.Discută despre libertate, artă, dragoste și poezie.Discută despre sărăcie, putere, politică & umilință.
  Discută despre lucrurile pentru care ar trebui să ieșiți în stradă.

  M O N O L O A G E L E V E C I N U L U I

  Un solo on-the-road creat de Laurențiu Bănescu în 2011, având până în prezent peste 200 de reprezentații în București (Teatrul Luni de la Green Hours, Godot Cafe-Teatru, În Culise Teatru Bar, Baraka, Ceainaria 5, Lorgean Theatre, Trilic, Teatrul de Artă etc.) și în țară, la Timișoara, Cluj-Napoca, Buzău, Târgu-Mureș, Vama Veche, Sibiu, Brașov, Târgoviște etc.

  Mens sana in corporatist sano

  "... Atacă în registru sarcastic o temă a prezentului, viața standardizată a trei tineri corporatiști care decid să rupă rutina joburilor lor bine plătite și pleacă într-o excursie la munte. "Teatrul este un instrument de cercetare a disperării" scrie ca motto în capul primei pagini. "Teatrul ar putea fi cea mai înfricoșătoare metaforă a prezentului", mai scrie în completare. Între ce e și ce ar putea să fie arta asta în care ne-am băgat se poziționează toate parcursurile creative ale celor de la AUĂLEU. Numai că profesiunile corporatiștilor le-au marcat existențele și pare că li s-au imprimat în genotip, încât nu mai reușesc să gestioneze ceea ce înseamnă la modul elementar o evadare în natură. Vestimentația office, planning-ul, logistica, deadline-urile, implementările, provocările sunt praguri care le-au așezat destinele în menghinele unui serviciu care i-a confiscat și transformat în sclavi moderni, fără viață privată. "
  Oltița Cîntec, critic de teatru

  https://kunstkooperative.jimdo.com/programm/