• Degustare vinuri rose

  Food and drink
 • 29 August 19:30 - 23:30
  Găzduit de:
 • Pregatim o noua degustare, pe final de luna a lui Gustar. Sau Secerar. Ideea e ca finalul lunii august ne duce cu gandul la recolte, cereale, fructe. Un vin fructat si vesel precum este un rose este ideal in aceasta perioada.
  Si ca de obicei, noi facem degustarile nu doar pentru a prezenta un vin ci si pentru a il lasa sa fie descoperit. Adica vom face o degustare blind, interactiva. Ne va ajuta si meniul ce va fi adaptat de catre chef M.R. Resande special pentru aceste vinuri.
  Vom degusta 5 vinuri fara sa stiti decat la final care a fost ordinea degustarilor. Ca de obicei, daca cineva va ghici ordinea, ne va castiga admiratia :) De-a lungul timpului unii invitati au reusit sa sparga ritmul si sa ghiceasca cate un vin. Speram de aceasta data sa va facem mai dificila aceasta sarcina :)
  Evident, meniul de mancare va fi un tasting menu. Gramajele sunt de 120-150 grame pt fiecare fel, astfel incat sa constituie si o cina placuta.

  Vom avea urmatoarele preparate:

  -salata de limba de vita
  -supa crema de conopida cu infuzie de ciuperci
  -cruton de orez cu extract de rosii si tentacul de calamar
  -"borandau" reinterpretat – varianta usor gurmetizata si adaptata in stil scandinav a unui preparat specific Banatului montan
  -tarta cu fructe - pentru ca aluatul copt pe vatra se potriveste excelent cu un vin rose

  Pretul, ca si la celelalte degustari este de 210 lei, clientii casei avand un tarif preferential de 35 lei.

  Sunt 12 locuri disponibile. Rezervarile la telefon 0256.224.771 sau direct la managerul restaurantului