• New discs on the block - viniluri noi la Viniloteca

  Party
 • 17 Septembrie 18:00 - 22:00
  Găzduit de:
 • Povestea cu "a venit toamna, a început școala", o știm deja cu toții, e deja depășită. Așa că hai să facem lucrurile în felul nostru... Cu o grămadă (vorbim de sute) de titluri noi la raftul de muzică pe vinil noi & second hand (via SUA). A meritat așteptarea!

  Lăsăm aici niște titluri, așa de teasing & de ghidaj: Gogol Bordello, The National, Tyler the Creator, Soft Machine, The XX, Running Wild, Six Organs of Admittance, Kendrick Lamar, Mastodon, Gojira, Aphex Twin, Cat Power, Moderat, Arcade Fire, Mission, Sevdaliza, Radiohead. Mai are rost să amintim și de tona de Iron Maiden, Pink Floyd și Jimi Hendrix?

  Așadar, duminică, de pe la 6 seara, la Viniloteca e rost de adăugat muzici noi la colecția ta de viniluri, de băut bere fresh (am umplut și raftul de bere o dată cu cel de muzică) de la Bereta TM, Hop Hooligans, Ground Zero Beer sau beri străine.

  Și, la cererea publicului, e plin și de MIED DACIC, cidru bun de tot de la Harvester Cider și răcoritoare hipsterești de la fritz-kola Romania, MELLOW DRINKS & Fentimans Romania.

  P.S. Toți cei care au pre-comenzi sunt așteptați duminică să ridice discurile mult așteptate.