• Grave for Sale - Lansare single "Mucegai" @Manufactura

  Party
 • 28 Aprilie 21:00 - 29 Aprilie 01:00
  Găzduit de:
 • support act: 10 lei

  Grave for Sale este o trupă de surf rock, cu influențe de psychedelic, horror, punk și desert surf. Trupa a fost înființată în 2012 la inițiativa lui Tibi Mijea (tobe) și Iancu Jianu (chitară). Ulterior s-a alăturat Marco Kurunczi la bass, iar Adi Ulmeanu a intrat la începutul lui 2013 în band cu chitara si sound effects, totus in 2013 apare primul E.P. (New Moon). Sedimentarea bandului s-a produs la începutul lui 2015, odată cu venirea lui Robyn Grozoni în trupă, care a adus un suflu nou.
  Grave for Sale sunt probabil prima trupă de surf rock din România, fiind influențați de trupe precum: The Ghastly Ones, Dick Dale, Man or Astroman, Los Straitjackets si The Break, însă până în prezent toate piesele GfS sunt compoziții proprii.
  Pe data de 28 august 2015 Grave for Sale lansează primul videoclip realizat de Cristian Maghiar - Doifilm – pentru piesa Angry Surfer, moment marcat printr-un concert la D’arc pe Mal, cu suportul trupei Arc Gotic.
  In 2015 GfS participa la prima editia a festivaluliu Revolution si tot in acelasi ani, castiga semifinala pe Banat al concursului GBOB Romania, calificandul-se in finala nationala unde face o figura frumoasa.
  In 2016 GfS participat in primul rockabilly festival in Romania „Manufest”. In acelas ani, o venit „Rasputin” (Bogdan Constantinescu) la bas cu influenta mai dark si experimental in trupa. GfS a inceput sa adauge mai multa voce in musica lor.
  Grave for Sale înseamnă:
  Chitara: Adi "Dr. Ribes" Ulmeanu
  Bass: Bogdan „Rasputin” Constantinescu
  Keyboards & Acordeon: Robyn "Shenanigans" Grozoni
  Toba: Tibi "le Rigid" Mijea