• Tiarra si Invader live at Daos Club

  Concert
 • 28 Aprilie 20:00 - 29 Aprilie 00:00
  Găzduit de:
 • Pe 21 martie 2015, trupa Tiarra lansa cel de-al treilea material discografic, albumul dublu cd "X" ce reprezenta o compilatie a melodiilor vechi si noi, o imbinare de stiluri si o trecere de la gothic symphonic catre metal symphonic progressive.
  Anul 2016 a venit cu o serie importanta de schimbari in interiorul trupei, atat de stil dar si de membrii, in prezent Tiarra lucrand la un nou album ce vine cu o abordare diferita fata de cele precedente.
  "A Different Time and Place" este noul single de pe viitorul album, melodie ce va avea in curand si un videoclip, cel mai probabil un lyric video.
  Pana la aparitia noului album, Tiarra si-a propus sa sustina o serie de concerte in unele dintre cele mai mari orase ale tarii, promovand noul single si noua etapa in care a intrat trupa.

  https://www.facebook.com/TiarraRO/
  https://www.instagram.com/tiarraband/?hl=ro
  https://www.youtube.com/c/TiarraOfficialRomania

  Ne face o deosebita placere sa nu fim singuri in acest turneu, la Timisoara, avandu-i ca si invitati speciali pe mai tinerii nostri prieteni de la Invader.

  Invader
  Lupeni - Melodic death metal
  Patru ani de activitate, peste 100 de concerte, un album si cinci premii la festivaluri de profil din tara reprezinta o carte de vizita impresionanta pentru tanara formatie din Valea Jiului. Mergand pe urmele unor colosi precum Obituary, At The Gates sau Hypocrisy, Invader au semnat un contract cu casa de discuri Universal Music, dupa participarea la GBOB.

  https://www.facebook.com/invaderromania/

  Suport artisti - 20lei