• 971

  Spectacol muzical pentru copii : La Şcoală este ca-n Poveşti

  Community
 • When
  7 Mai 11:00 - 15:00
  Găzduit de:
 • Spectacolul muzical (în limba româna): LA SCOALA ESTE CA-N POVESTI !, susţinut de Trupa de Teatru Muzical pentru copii PAM PAM (Bucuresti), soseşte în premieră la Timişoara. Vă invităm să vă bucuraţi cu întreaga familie de acest spectacol care va fi o încantare atât pentru adulţi căt şi pentru copii! Spectacol pre-eveniment la CASUTA PITICILOR (13-14 mai).

  Cei trei prieteni – Pia, Vio li Kito – vor sa il convinga pe Imparatul Lenevila ca “La Scoala este ca-n povesti!”. Chiar daca il incoroneaza cu mult fast pe Lenevila, care credea ca scoala este frumoasa doar pe dinafara, cei trei vor sa ii arate ca daca stii sa aduni informatiile si sa le transformi intr-un fel de povesti, totul devine placut si palpitant. Astfel, pana vine doamna invatatoare, impreuna cu micii spectatori vor construi in sala de clasa o poveste despre Imparatia Invataturii. Bufoni vor fi mascotele Pam-Pam si Bum-Bum.
  Si pentru ca muzica da culoare vietii si ne uneste in tot ceea ce facem, Pia, Vio si Kito aduc in scena nu doar exuberanta si multa bucurie, dar si adevarate lectii pentru Lenevila si copii. Impreuna, pe acorduri muzicale de Perinita, rock’n roll, hip-hop sau pop il vor invata cu multa rabdare literele alfabetului, cifrele, notele muzicale, zilele saptamanii, anotimpurile.
  Descoperind toate aceste taine ale invataturii, vom afla daca il vor convinge cu duhul blandetii pe Regele Negura sa nu declare razboi Imparatului Lenevila.
  Lenevila a aflat ca daca stii sa inveti, sa te bucuri de fiecare clipa si sa ii respecti pe cei de langa tine, daca stii ca viata e frumoasa si ca stiinta este necesara si vei crede mereu in oameni si in ideea de prietenie, “La Scoala este ca-n povesti!”. PAM PAM!

  Vă așteptăm duminica, 7 mai, de la ora 11:00, la sala Filarmonica Banatul ca să aflăm împreună povestea!
  Spectacol este în limba română si recomandat copiilor cu varsta peste 3 ani!
  Durata spectacol: 1 ora
  Locatie: Filarmonica Banatului Timisoara

  Prețuri bilete:
  35 lei / bilet (bonus: 1 abonament pe 3 luni la Mediateca Institutului francez)
  25 lei / bilet pentru grupuri (> 10 persoane) (bonus: 1 abonament pe 3 luni la Mediateca Institutului francez / persoana)

  Bilete sunt disponibile la Institutul francez din Timişoara (Bd. CD Loga, nr 46, tel. 0256490544).
  Program achizitionare bilete : luni, miercuri, vineri: 10:00-18:00, marti, joi: 14:00-19:00, sambata 9:00-14:00.

  Conform legislației în vigoare si pentru siguranța tuturor spectatorilor pe un bilet poate sa intre o singură persoana.